Üniversiteler,Sınav Koleji'ndeydi

Sınav Koleji Kariyer Günleri” Türkiye'nin önde gelen üniversitelerini ve dil okullarını ağırladı

Resmi İlan 21.11.2013 11:06:27 0
Üniversiteler,Sınav Koleji

Türkiye’nin Önde Gelen Üniversiteleri Sınav Koleji’ndeydi

“Sınav Koleji Kariyer Günleri” Türkiye’nin önde gelen üniversitelerini ve dil okullarını ağırladı.

Sınav Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen “Sınav Koleji Kariyer Günleri” yoğun bir katılımla yapıldı. Türkiye’de önde gelen 20’den fazla üniversite ve dil okulunun katıldığı etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.  Üniversitelerden öğretim görevlilerinin ve üniversite öğrencilerinin yer aldığı organizasyonda Sınavlı öğrenciler, üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi aldı. Sınav Koleji spor salonunda açılan stantlarda öğrenciler üniversitelerdeki eğitim sistemi, burs imkânları ve diğer olanaklar hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldu. 

Özellikle yurtdışında eğitim ve dil okulları stantlarına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, merak ettikleri konuları uzmanlara sorma imkânı buldu. Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri Sınav Koleji Kariyer Günleri’ni geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Sınav Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Caner Koç, Ankara genelinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin de etkinliğe katılmasını sağlayacaklarını söyledi. Katılımcı üniversitelere ve öğretim görevlilerine teşekkür eden Koç, etkinliğin öğrencilerin meslek seçimi ve kariyer planlama süreçlerine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Öğrencilerle yakından ilgilenen üniversite ve dil okulu yetkilileri de ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Etkinlikte katılımcı olarak yer alan üniversiteler ve dil okulları ise şöyle oldu; ODTÜ, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü, Hacettepe Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, TOBB ETÜ Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İpek Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, National Geographic Learning, Pearson ISE World,  ve United Towers.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00